วันเสาร์ที่ 6 กันยายน พ.ศ. 2557

Information egg roll

Information egg roll

Egg roll
3 eggs, eggs
1 teaspoon sugar                                   
2 teaspoons soy sauce
2 teaspoons vegetable oil
 ูไข่ม้วน
ส่วนผสม ไข่ม้วน
ไข่ 3 ฟอง
น้ำตาล 1 ช้อนชา
น้ำซุป 2 ช้อนโต๊ะ
ซอสถั่วเหลือง 2 ช้อนชา
น้ำมันพืช 2 ช้อนชา


       How to cook an egg roll
1 egg bowl 2 broth, soy sauce, sugar, and beat well. 3 Pour the oil into a pan and let it heat. 4 Adjust the heat and pour the egg into the third of the bowl into the pan. 5. roll the egg around the pan 6 When the eggs are almost cooked The egg rolls to the top to the top edge of the pan. 7 Pour the rest into the other half. Wok and roll over 8, while the roll the egg around the pan. Spoon egg rolls (Tier 1) is above the egg roll. 9 When the eggs are almost cooked downstairs. The egg rolls to the top of the pan (Tier 2). 11 Pour all remaining ingredients And do the same again 12 on the 3rd floor, and roll, then sliced ​​and served bite.
 
วิธีทำอาหารไข่ม้วน
1. ตอกไข่ใส่ชาม
2. เติมน้ำตาล น้ำซุป ซอสถั่วเหลืองและตีให้เข้ากัน
3. เทน้ำมันใส่กระทะและรอให้ร้อน
4. ปรับความร้อนลงมาและเทไข่ลงไป 1/3 ของในชามลงไปในกระทะ
5. แผ่ไข่ให้ทั่วกระทะ
6. เมื่อไข่เกือบสุก ให้ม้วนไข่ไปทางด้านบนจนถึงขอบด้านบนของกระทะ
7. เทส่วนผสมที่เหลือลงไปอีกครึ่งหนึ่ง และแผ่ให้ทั่วกระทะ
8. ขณะที่แผ่ไข่ให้ทั่วกระทะ ให้ตักไข่ม้วน(ชั้นที่1)มาไว้ด้านบนไข่ที่แผ่ไว้
9. เมื่อไข่ชั้นล่างเกือบสุก ให้ม้วนไข่ไปไว้ด้านบนของกระทะ (ชั้นที่ 2)
11.เทส่วนผสมที่เหลือทั้งหมด และทำแบบเดิมอีกครั้ง
12. เมื่อทำชั้นที่ 3 แล้วและม้วนแล้ว หั่นพอดีคำ พร้อมเสิร์ฟ


                    

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น